Wat is Youth Alpha?

Youth Alpha in Scherpenzeel

Youth Alpha is een te gek concept voor jongeren die kennis willen maken met het christelijke geloof. Twijfel je weleens? Vraag jij je weleens af of God bestaat? Of je God eigenlijk wel kunt kennen? Geeft God persoonlijk om mij? En wie was Jezus eigenlijk? Wat is dan de zin van het leven en heeft God daar ook iets mee te maken? Durf je deze vragen te stellen? Ga dan de uitdaging aan en join!

Wat is Youth Alpha? 

Het is een programma van 10 avonden en een weekend waarin je met leeftijdsgenoten van 15-18 jaar op een relaxte manier meer van het geloof te weten kan komen. Je hoeft helemaal geen voorkennis te hebben; je bent welkom zoals je bent. Maar ook als je de “basics” van je geloof weer eens wat op wilt frissen, zit je bij Youth Alpha helemaal op je plek.

Waar gaat de Youth Alpha over?

Tijdens de avonden en het weekend zijn we intensief met elkaar bezig en o.a. de volgende thema’s komen voorbij:

– Wie is Jezus?
– Waarom en hoe zou ik de Bijbel lezen?
– Wat doet de Heilige Geest?
– Hoe leidt God ons?
– Hoe zit het met de kerk en waarom is geloven niet saai?

En verder gaat het gewoon over jouw vragen of jouw twijfels. Maar ook over jouw ideeën en jouw antwoorden. Tien weken lang trek je met elkaar op, eet je samen en discussieer je met elkaar. Durf jij die uitdaging aan? De eerste avond is op maandag 15 februari 2016.

En? Ben je al nieuwsgierig? Enthousiast? Is dit iets voor jou? Of is dit de kans om je vriend of vriendin die nog niet zoveel van het christelijk geloof weet, op een ongedwongen manier iets te laten zien van wat het christelijk geloof inhoudt? Check dan even de contact-pagina!

SEE YOU!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *